Antena 3 CNN Actualitate Social Guvernul va aloca bani pentru sprijinirea zonelor afectate de furtuni

Guvernul va aloca bani pentru sprijinirea zonelor afectate de furtuni

Guvernul va aloca bani pentru sprijinirea zonelor afectate de furtuni
Sursa foto: Foto: Gov.ro
21 Sep 2017   •   09:01

Guvernul va aloca, în şedinţa de joi, bani pentru sprijinirea zonelor afectate de furtuni, pregătirea documentaţiei necesare deblocării sumelor fiind motivul pentur care premierul Mihai Tudose a anunţat, marţi, la finalul Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă de la Timişoara, amânarea şedinţei Executivului.

Potrivit News.ro, discuţiile se refereau la pagubele produse în orincipal la Timişoara, unde cinci oameni şi-au pierdut viaţa, prim-ministrului fiindu-i prezentate două liste cu două sume diferite, necesare reparaţiilor la şcolile judeţul Timiş. Prima listă, propusă de Primăria Timişoara, se referea la suma de 20 de milioane de lei, în timp ce suma cerută de Inspectoratul Şcolar este de două milioane de lei.

În cadrul Comitetului pentru Situaţiide Urgenţă care a avut loc, marţi, la Prefectura Timiş şi la care a fost prezent premierul Mihai Tudose, Primăria Timişoara a prezentat o listă cu pagubele provocate de furtuna de duminică, la şcolile din oraş, iar estimarea pagubelor a fost de aproximativ 20 milioane lei.

×
Subiecte în articol: guvern bani sprijin furtuni tudose
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close