Antena 3 CNN Actualitate Social Hoț român prins şi predat poliţiei de primarul unui oraș din Italia: "Aveți milă, am copii"

Hoț român prins şi predat poliţiei de primarul unui oraș din Italia: "Aveți milă, am copii"

Un român, în vârstă de 25 de ani, care a jefuit o femeie în fața unui bancomat din Italia, a fost prins și dat pe mâna polițiștilor italieni chiar de primarul localității.

Hoț român prins şi predat poliţiei de primarul unui oraș din Italia: "Aveți milă, am copii"
Sursa foto: Pixabay.com
de Claudia Popovici    |    19 Mar 2021   •   18:06

Incidentul s-a petrecut miercuri, la un bancomat din oraşul Carpi, din provincia Modena, Italia. Infractorul, alături de un complice, a pândit o tânără care scoatea bani din bancomant. În timp ce se pregătea să bage banii în geantă complicele infractorului i-a atras atenţia, moment în care individul i-a smuls femeii banii din mână şi a fugit.

În zonă se afla şi primarul oraşului Alberto Bellelli, în vârstă de 44 de ani, care se îndrepta spre biroul său. Fără să ezite în vreun fel, edilul a pornit imediat pe urmele infractorului, fugind după el, relatează presa locală.

În paralel, soţul femeii jefuite a pornit și el cu mașina pe urmele hoțului, în timp ce primarul alerga după el, pe jos.

"Am strigat la el să se oprească, fiindcă n-avea scăpare și era înregistrat de camerele de supraveghere video", a declarat primarul presei locale.

Hoţul: "Milă! Aveți milă, am copii"

La un moment dat, infractorul  a încercat să se facă nevăzut şi s-a strecurat printre coloanele de susținere ale clădirilor din zonă. În timp ce fugea, hoțul cerea îndurare strigând de mai multe ori că are copii acasă. La un moment dat, un alt angajat al primăriei, a apărut atunci din senin și i-a tăiat calea infractorului, blocându-l.

"Când l-am prins, i-am pus mâna pe umăr și l-am condus înapoi la bancomat pentru a-l pune să-și ceară scuze de la femeia jefuită”, a mai spus primarul.

×
Subiecte în articol: hot roman Italia primar
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close