Antena 3 CNN Actualitate Social O icoană a Fecioarei Maria a rămas intactă, după un incendiu la o casă din Bistriţa

O icoană a Fecioarei Maria a rămas intactă, după un incendiu la o casă din Bistriţa

O icoană a Fecioarei Maria a scăpat miraculos de flăcările incendiului produs miercuri la o locuință din Poiana Ilvei, judeţul Bistriţa. Cei care au văzut icoana sunt convinși că este vorba despre o minune dumnezeiască.

 O icoană a Fecioarei Maria a rămas intactă, după un incendiu la o casă din Bistriţa
de Claudia Popovici    |    29 Apr 2021   •   17:40

Imaginea, realizată de jurnalistul Radu Sîrbu care arată pagubele incendiului petrecut ieri, în Poiana Ilvei, a devenit virală pe rețelele de socializare. Cei care au văzut fotografia sunt convinși că este vorba de o minune dumnezeiasca.

Fotografia arată în mijlocul unui perete, din casa distrusă şi înnegrită de flăcări, o icoană a Fecioarei Maria, neatinsă de flăcările devastatoare.

Potrivit presei locale, incendiul ar fi izbucnit de la bucătăria casei. Flăcările s-au extins rapid, cuprinzând întreaga casă cu etaj și amenințând și casele vecine.

În timpul intervenției pompierilor, doi adulți și un copil au suferit atac de panică, primind îngrijiri la fața locului. Nu a fost nevoie de transport la spital.

"Flăcările se manifestau violent, și amenințau să se extindă la vecinătăți. Pentru gestionarea situației de urgență au fost mobilizate șase echipaje de pompieri militari de la subunitățile din Sângeorz Băi și Năsăud, respectiv un echipaj de pompieri voluntari de la SVSU Măgura Ilvei. Pompierii militari au evacuat trei butelii din zona de risc pentru evitarea producerii unei deflagrații.

De asemenea, 4 bovine și 4 porcine au fost evacuate din adăposturi pentru animale. Intervenția a durat aproximativ 2 ore, interval în care echipajele de intervenție, cu mobilizarea masivă a sătenilor, au limitat propagarea și localizat și lichidat focarele. Suprafața afectata de incendiu este de aproximativ 600 mp” au transmis reprezentanții ISU BN, informează presa locală.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close