Antena 3 CNN Actualitate Social Ileana Ciuculete ar putea fi dezgropată după şapte ani de la moarte. Fiul artistei: "Eu m-am săturat de lupte cu autoritățile"

Ileana Ciuculete ar putea fi dezgropată după şapte ani de la moarte. Fiul artistei: "Eu m-am săturat de lupte cu autoritățile"

Ileana Ciuculete ar putea fi dezgropată când se vor împlini şapte ani de la moartea artistei. 

Ileana Ciuculete ar putea fi dezgropată după şapte ani de la moarte. Fiul artistei: "Eu m-am săturat de lupte cu autoritățile"
de Georgiana Adam    |    07 Dec 2022   •   10:32

Băieții regretatei interprete de muzică populară nu mai au actele de la locul de veci al mamei lor.

Băiatul cel mare al Ilenei Ciuculete declară că nu are actul de la locul de veci al mamei sale, document care era la Cornel Galeș. 

Fostul soț al interpretei de muzică populară a murit și el în urmă cu câțiva ani. Se pare că băieții Ilenei Ciuculete nu pot recondiționa crucea mamei lor și nici nu pot plăti taxele pentru cimitir.

"Actele ar fi trebuit să fie la Cornel. Încă din luna februarie a acestui an am fost cu avocata la Asociația Cimitirelor și Crematoriilor și am depus o cerere. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Fără actul acela, nu pot să le plătesc, acolo, taxa. Voiam să pot plăti taxa anuală, care cred că nu e plătită de când a murit Cornel Galeș, de vreo trei ani. 

Pare incredibil, dar noi nu putem plăti, dacă nu avem actul acela doveditor. Am făcut cerere și ni s-a spus că se rezolvă până prin iunie. Nu s-a întâmplat acest lucru. În august, am sunat iar și a spus că nu se lucrează.

Și iată cum trec anii și nu putem face nimic", a declarat fiul cel mare al regretatei artiste, Mugurel Sfetcu, potrivit viva.ro.

"La șapte ani o strămutăm pe mămica la Craiova, că avem voie. Eu m-am săturat de lupte cu autoritățile", a mai spus fiul artistei.

Cornel Galeș a murit în urmă cu trei ani, în Spania, într-un accident de mașină. Acesta este îngropat lângă Ileana Ciuculete, soția lui.   

×
Subiecte în articol: Ileana Ciuculete dezgropare acte
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close