Antena 3 Actualitate Social Imagini istorice la parastasul Regelui Mihai. Ce au făcut principele Nicolae și MS Margareta

Imagini istorice la parastasul Regelui Mihai. Ce au făcut principele Nicolae și MS Margareta

13 Ian 2018   •   14:06
Imagini istorice la parastasul Regelui Mihai. Ce au făcut principele Nicolae și MS Margareta

Update:  MS Margareta și fostul principe Nicolae și-au dat mâna și s-au pupat cordial pe obraz chiar în incita mănăstirii unde a avut loc slujba de pomenire de 40 de zile pentru Regele Mihai.

Este un gest care poate fi considerat istoric în contextul scandalului din ultimii ani care l-a avut protagonist pe Nicolae, nepotul Regelui.

Avocatul principelui Nicolae a declarat că acesta nu va face declarații publice timp de trei luni.

Update: Sute de oameni participă la parastasul de 40 de zile pentru Regele Mihai. La slujbă a participat și principele Nicolae.

Știrea inițială: Familia regală va lua parte, sâmbătă, 13 ianuarie, la ora 12,00, la parastasul de patruzeci de zile de la trecerea la cele veşnice a regelui Mihai I al României, informează site-ul romaniaregala.ro. 

Slujba va fi oficiată de arhiepiscopul Calinic al Argeşului şi Muscelului şi va avea loc în Vechea Catedrală Episcopală şi Regală de la Mănăstirea Curtea de Argeş. 

Ulterior, va fi rostită o rugăciune la mormântul regelui Mihai, în pridvorul Noii Catedrale Arhiepiscopale şi Regale, precizează sursa citată. 

Arhiepiscopul va fi însoţit de un sobor de preoţi de la Mănăstirea Curtea de Argeş şi din eparhie, având în frunte pe stareţul mănăstirii, părintele Caliopie. 

Vor lua parte la slujbă maici de la Mănăstirea Pasărea şi de la Mănăstirea Ţigăneşti. 

Potrivit sursei citate, toţi cei care doresc să ia parte la acest eveniment sunt bineveniţi, la rugăciunea de la mormânt având acces doar familia regală. 

Regele Mihai a murit pe 5 decembrie 2017, la reşedinţa sa din Elveţia, la vârsta de 96 de ani, pe 16 decembrie fiind înmormântat în Noua Catedrală Arhiepiscopală şi Regală din Curtea de Argeş. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close