Antena 3 CNN Actualitate Social Imagini șocante surprinse în Medgidia! Fată de 13 ani, lovită, ameninţată şi înjurată. „Vrei să te bag în portbagaj, să nu te mai găsească nici mă-ta, nici tac-tu?” (VIDEO) 

Imagini șocante surprinse în Medgidia! Fată de 13 ani, lovită, ameninţată şi înjurată. „Vrei să te bag în portbagaj, să nu te mai găsească nici mă-ta, nici tac-tu?” (VIDEO) 

Imagini șocante surprinse în Medgidia! Fată de 13 ani, lovită, ameninţată şi înjurată. „Vrei să te bag în portbagaj, să nu te mai găsească  nici mă-ta, nici tac-tu?” (VIDEO) 
Sursa foto: Foto: captura video
21 Aug 2019   •   12:26

Imagini șocante surprinse în Medgidia! O adolescentă de 13 ani este lovită, ameninţată şi înjurată de un bărbat de 36 de ani. „Vrei să te bag în portbagaj, să nu te mai găsească  nici mă-ta, nici tac-tu?”.

Totul ar fi pornit, după ce tânăra ar fi venit cu mai mulţi băieţi să-l bată pe nepotul bărbatului. 

„Vrei să te bag în portbagaj, să nu te mai găsască nici mă-ta, nici tac-tu? Vrei să îţi arăt eu cum se bate? Dacă te mai prind în cartierul acesta te tai”, îi spune bărbatul de 36 de ani. Imaginile în care Florin Cîmpeanu o loveşte, ameninţă şi înjură pe fata de 13 ani au ajuns şi la poliţie.

Imaginile au fost postate pe Facebook de un utilizator. 

 

×
Subiecte în articol: imagini socante
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close