x close

Încă o victimă pe litoral. Cadavrul unui bărbat a fost găsit plutind în apropiere de Eforie Nord

13 Aug 2018   •   17:29
Încă o victimă pe litoral. Cadavrul unui bărbat a fost găsit plutind în apropiere de Eforie Nord

Un echipaj de scafandri ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea a fost solicitat luni după-amiază să iasă în largul mării, la Eforie Sud, pentru a recupera corpul neînsufleţit al unui bărbat ce plutea pe apă, la o distanţă de aproximativ 2 kilometri, în zona Capul Turcului, a informat purtătorul de cuvânt al instituţiei, Anca Chiriţă. 

Potrivit sursei citate, apelul pentru recuperarea cadavrului din mare a fost transmis de o persoană care se afla la bordul unei ambarcaţiuni ce traversa zona respectivă şi care a observat corpul plutind. 

Sâmbătă seară, salvatorii ISU au desfăşurat fără succes căutări pe apă, în zona plajei din Eforie Nord, pentru a găsi o persoană dispărută pe mare, în timp ce salvamarii arboraseră steagul roşu, de interdicţie pentru îmbăiere, pe fondul curenţilor puternici şi a gradului ridicat de agitaţie a valurilor. 

Anul acesta, până în prezent, conform informaţiilor centralizate de autorităţi, pe litoralul românesc şi-au pierdut viaţa prin înec 15 persoane, iar alte două sunt date dispărute. 

Sursă: Agerpres

Citeşte mai multe despre:

victima litoral cadavru Eforie Nord
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati