Antena 3 CNN Actualitate Social Incendiu de proporții la o hală din Dâmbovița. Autoritățile au avertizat populația prin sistemul RO-ALERT

Incendiu de proporții la o hală din Dâmbovița. Autoritățile au avertizat populația prin sistemul RO-ALERT

Incendiu de proporții la o hală din Dâmbovița. Autoritățile au avertizat populația prin sistemul RO-ALERT
Sursa foto: Foto: ISU Dâmbovița
01 Mai 2019   •   08:04

Update: La acest moment, pompierii militari au reușit limitarea flăcărilor, fiind eliminat pericolul extinderii la vecinatăți. 

Incendiul s-a manifestat pe o suprafață de 4000mp (în prima hală), și, ulterior, s-a extins la o a doua hală situată in proximitate.

Update: Incendiu uriaş la o hală de depozitare din localitatea I.L. Caragiale, judeţul Dâmboviţa. Flăcările s-au extins şi la o hală în vecinată în care este depozitat polistiren. La faţa locului pompierii intervin cu 14 autospeciale de stingere. 

Incediul se desfășoară  pe o suprafață de aproximativ 4500mp. Arderea s-a propagat și la o hală învecinată în care se află depozitata materie prima pentru fabricarea polistirenului, pe o suprafață de aproximativ 2500mp.
 
Având în vedere amploarea evenimentului, pentru lichidarea incendiului acționează 14 autospeciale de stingere. 

Din cauza degajărilor mari de fum, pentru protecția comunităților aflate in proximitatea zonei de manifestare, ISU Dâmbovița a transmis un mesaj de avertizare, prin intermediul sistemului RO ALERT.

×
Subiecte în articol: Dambovita incendiu
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close