Antena 3 CNN Actualitate Social Incendiu în Sectorul 3 din București! 16 case au fost avariate grav de flăcări

Incendiu în Sectorul 3 din București! 16 case au fost avariate grav de flăcări

17 proprietăți au fost afectate de incendiul produs miercuri după-amiază pe Intrarea Sectorului din Capitală, potrivit datelor provizorii ale ISU București-Ilfov.

Incendiu în Sectorul 3 din București! 16 case au fost avariate grav de flăcări
de Georgiana Adam    |    26 Iul 2023   •   23:30

Update 23:30 În urma incendiului, au fost avariate grav 16 case și au fost identificate 61 de persoane care au rămas fără adăpost. Pentru 47 dintre acestea au fost identificate de urgență soluții de găzduire, iar restul de 14 persoane au refuzat serviciile de găzduire.

Pentru toate persoanele au fost asigurate hrană și apă. De asemenea, toate persoanele afectate de incendiu au fost informate cu privire la demersurile pe care le pot face mai departe pentru a beneficia de servicii sociale.

Pentru persoanele afectate de incendiu care au domiciliu în Sectorul 3 se fac demersuri pentru achitarea chiriei pe o perioadă determinată de timp. 

Update 22:40 Incendiul din Intrarea Sectorului izbucnit miercuri după-amiaza a fost lichidat de pompieri. Șase persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, a anunțat ISU București-Ilfov.

Update 19:10 Suprafața totală afectată de incendiu este de aproximativ 700 de metri pătrați.

Patru persoane au primit asistență medicală.

Este vorba de o persoană care a suferit arsuri superficiale la picioare, una care a fost expusă la fum, o persoană cu puseu hipertensiv și una cu o plagă tăiată la o mână.

Pompierii au anunțat că incendiul a fost localizat și se intervine pentru lichidarea acestuia.

De asemenea, dispozitivul de intervenție a fost redimensionat, astfel că la locul evenimentului au rămas opt autospeciale de stingere, față de 20 inițial.

Update 17:00 - Flăcările continuă să se extindă. Există riscul să ajungă la un bloc din apropiere! Autorităţile sunt în alertă şi au evacuat locatarii.

Până în acest moment au fost asistate medical trei persoane.

Incendiul se manifestă în acest moment pe o suprafață de aproximativ 700 mp.

În continuare se acționează pentru localizare.

UPDATE 16:30 - Patru case ard, miercuri după-amiază, în Bucureşti, într-un incendiu în urma căruia două persoane au solicitat îngrijiri medicale.

20 de echipaje de pompieri intervin la faţa locului!

UPDATE 16:15 - Desfășurare de forțe în Sectorul 3 al Capitalei, acolo unde trei case au luat foc. 

12 echipaje de pompieri intervin la această oră. Iar două persoane primesc îngrijiri medicale, după ce au fost evacuate. 

Dispozitivul a fost suplimentat, în acest moment sunt alertate 20 de autospeciale de stingere, patru echipaje SABIF și opt ambulanţe SMURD.

Update 15:47 Un copac a fost cuprins de flăcări, lângă cele trei case, pe Intrarea Sectorului, din cauza vântului care propagă flăcările. Cantități mari de fum sunt degajate în urma incendiului. La fața locului se află mai mulți jandarmi care încearcă să securizeze zona.

Până în acest moment au fost evacuate două persoane, iar două persoane solicită îngrijiri medicale.

Una din cele doua persoane prezintă arsuri la nivelul membrului inferior, iar cea de-a doua este intoxicată cu fum.

În acest moment se lucrează la localizarea incendiului.

Accesul autospecialelor de pompieri se realizează cu dificultate.

Au fost alertate 12 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, decarcerarea și trei ambulanțe SMURD.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹
×
Subiecte în articol: incendiu case București
Parteneri
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs
x close