Antena 3 CNN Actualitate Social Incendiul de la depozitul de legume a fost stins după șapte ore. Bărbatul găsit mort era angajat al firmei

Incendiul de la depozitul de legume a fost stins după șapte ore. Bărbatul găsit mort era angajat al firmei

Incendiul de la depozitul de legume a fost stins după șapte ore. Bărbatul găsit mort era angajat al firmei
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
02 Apr 2017   •   13:05

Update: Bărbatul găsit carbonizat a fost identificat. Avea 35 de ani și era angajat al depozitului. Avea o cameră amenajată unde obișnuia să doarmă, informațiile au fost oferite de concubina bărbatului. Cealalată persoană a fost externată.

Update: Incendiul de la un depozit de legume şi fructe din Afumaţi, Ilfov, în urma căruia o persoană a fost găsită carbonizată, iar alta a fost rănită, fiind transportată la spital, a fost stins după mai mult de şapte ore de când a fost semnalat la 112, anunţă ISU Bucureşti-Ilfov.

Totodată, polițiștii au întocmit dosar penal pentru moarte suspectă.

Persoana găsită carbonizată nu a fost identificată, în timp ce persoana rănită, care a fost transportată la spital, este paznicul depozitului. Pompierii încă mai sunt la fața locului. Există pericolul ca structura afectată a depozitului să se prăbușească.

Știre inițială: O persoană a fost găsită carbonizată într-un depozit de legume şi fructe din Afumaţi, care a luat foc, sâmbătă noapte, anunţă biroul de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISUBIF).

Potrivit sursei citate, în urma verificărilor, persoana carbonizată a fost găsită în unul dintre spaţiile depozitului. O altă persoană - bărbat de 30 ani, ca urmare a expunerii la fum a fost transportat de o ambulanţă SMURD la Spitalul Floreasca. În momentul transportului la spital, starea acestuia din urmă era bună.

Incendiul a fost anunţat la 112 în jurul orei 02,00, iar la sosirea primelor echipaje de pompieri, focul se manifesta generalizat la întregul depozit.

Având în vedere pericolul de prăbuşire a elementelor de construcţie, s-a acţionat pe toate laturile clădirii, fără a se pătrunde în interior.

ISUBIF precizează că au intervenit peste 25 de echipaje de pompieri - 18 autospeciale de stingere, trei autoscări, două descarcerări şi patru ambulanţe SMURD.

Suprafaţa afectată este de estimată la 2.000 mp.

Incendiul a fost stins, la ora 06,00 se lucra din exterior pentru lichidarea ultimelor focare, iar la faţa locului se mai aflau patru autospeciale de stingere.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: incendiu mort
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close