Antena 3 CNN Actualitate Social Descoperire șocantă la Săpânța. Un cioban a găsit un elicopter de producție rusească prăbușit. Lângă el se afla un bărbat mort

Descoperire șocantă la Săpânța. Un cioban a găsit un elicopter de producție rusească prăbușit. Lângă el se afla un bărbat mort

Descoperire șocantă la Săpânța. Un cioban a găsit un elicopter de producție rusească prăbușit. Lângă el se afla un bărbat mort
09 Mai 2019   •   19:03

O descoperire macabră a făcut un cioban care se afla la o stână situată în zona Socet din Săpânța (zona de vest a comunei). Acesta a găsit trupul neînsuflețit al unui pilot.

La fața locului a sosit o echipă de criminaliști din Baia Mare. Din primele cercetări, decesul ar fi survenit în urmă cu aproximativ 24 de ore, în cursul zilei de miercuri. Până în prezent, bărbatul nu a fost identificat și nici nu se știe de unde s-a lansat, potrivit axanews.ro.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la morga Spitalului Municipal Sighetu Marmației, în vederea efectuării necropsiei.

Ajunsi la fața locului, anchetatorii au constatat că este vorba despre  un elicopter K 26, producție rusească, folosit și la noi în țară la misiuni aviochimice (stropire cu solutii, fertilizare, combaterea daunatorilor).

Faptul că nu are niciun însemn întărește supoziția conform căreia ar fi vorba despre o violare a spațiului aerian român, posibil pentru contrabandă.

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close