Antena 3 CNN Actualitate Social Incident grav în Hunedoara. A fost împușcat în timpul unei partide de vânătoare

Incident grav în Hunedoara. A fost împușcat în timpul unei partide de vânătoare

Incident grav în Hunedoara. A fost împușcat în timpul unei partide de vânătoare
26 Oct 2018   •   15:54

Un bărbat de 53 de ani, din municipiul Brad, a fost împuşcat, din greşeală, vineri, în timpul unei partide de vânătoare la mistreţ, care se desfăşura pe raza comunei Bulzeşti, acesta fiind transportat în stare gravă, cu o plagă în abdomen, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva. 

Din primele cercetări ale poliţiştilor de la Serviciul Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase Hunedoara s-a stabilit că partida de vânătoare se desfăşura în condiţii legale, atât victima, cât şi presupusul autor al faptei, un bărbat de 59 de ani, fiind vânători şi posesori legali de armă, a arătat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, Bogdan Niţu. 

Echipajul de prim ajutor de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Hunedoara, care s-a deplasat la faţa locului, a stabilizat victima, care prezenta o plagă în partea dreaptă a regiunii abdominale. 

"Bărbatul a fost stabilizat la faţa locului şi transportat la centrul de primire urgenţe din Brad, după care a fost transferat la Unitatea de Primiri Urgenţe Deva. Colegii presupun o plagă de intrare în regiunea abdominală şi de ieşire în regiunea lombară dreapta, cu sângerare masivă", a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Hunedoara, dr. Călin Dumitrescu. 

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, ancheta urmând a stabili circumstanţele concrete ale producerii incidentului.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: incident Hunedoara vanatoare impuscat barbat
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close