Antena 3 CNN Actualitate Social Incident grav în Tulcea. Un turist a căzut în mare cu parapanta

Incident grav în Tulcea. Un turist a căzut în mare cu parapanta

Incident grav în Tulcea. Un turist a căzut în mare cu parapanta
13 Iul 2019   •   21:24

Un turist aflat în vacanţă în comună tulceană Sfântu Gheorghe a fost la un pas să îşi piardă viaţa în Marea Neagră, la aproximativ 1 km de ţărm.

Omul cu parapanta, în timp ce se afla în aer, a pierdut brusc din înălţime şi a fost o chestie de secunde până a căzut în valuri. Norocul lui a fost că nu era prea departe de ţărm şi a fost văzut de câţiva turişti de pe plajă. Aceştia au anunţat evenimentul la 112 şi în câteva minute, prima ambarcaţiune care a ieşit la operaţiunea de salvare a fost şalupa primăriei din Sfântu Gheorghe, cu primarul Valentin Sidorencu la bord.

Ambarcaţiunea a ajuns lângă parapantist, i-a aruncat colacul de salvare şi l-a supravegheat până ce acesta a ajuns în siguranţă la mal. Omul, speriat, dar şi marea cu valuri au împiedicat urcarea acestuia în barcă de salvare, dar, până la urmă, totul s-a terminat cu bine, scrie realitatea.net.
La intervenţia a participat şi o ambarcaţiune a Căpităniei Zonale, care a stat pregătită pentru a interveni dacă situaţia ar fi luat o turnură nefavorabilă.

×
Parteneri
Sondaj pentru Primăria Capitalei. Candidaţii care pierd voturi
x close