Antena 3 CNN Actualitate Social Incident sângeros în Iași. Un bărbat și-a pierdut viața, după ce a fost înjunghiat de propria soție

Incident sângeros în Iași. Un bărbat și-a pierdut viața, după ce a fost înjunghiat de propria soție

Incident sângeros în Iași. Un bărbat și-a pierdut viața, după ce a fost înjunghiat de propria soție
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
05 Oct 2017   •   08:26

O femeie în vârstă de 57 de ani, din localitatea Tomeşti, a fost reţinută miercuri seara pentru 24 de ore, după ce şi-a ucis soţul cu mai multe lovituri de cuţit, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Iaşi. 

Un echipaj medical a sosit la faţa locului la scurt timp după ce a fost primită o sesizare la numărul de urgenţă 112, însă medicii au fost nevoiţi să declare decesul. 

Din primele cercetări s-a constatat că ambii soţi se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. Deocamdată nu se ştie care a fost motivul care a dus la această crimă. Se pare că soţii au avut un conflict verbal, care a degenerat. Astfel, femeia şi-ar fi înjunghiat soţul cu un cuţit de bucătărie. 

Vecinii spun că bărbatul a mai fost agresat de propria soţie în urmă cu două săptămâni, tot cu un cuţit. Atunci i-ar fi provocat răni la nivelul toracelui şi unui picior. 

Femeia urmează să fie prezentată judecătorilor în cursul zilei de joi, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: cutit Politie sotie incident
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close