Incident șocant: O asistentă de pe Ambulanţă a fost lovită cu piciorul de un pacient căruia îi acorda îngrijiri. Femeia s-a lovit la cap

01 Mai 2018   •   19:53
Incident șocant: O asistentă de pe Ambulanţă a fost lovită cu piciorul de un pacient căruia îi acorda îngrijiri. Femeia s-a lovit la cap Foto: Agerpres

O asistentă medicală de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Dâmboviţa a ajuns la spital după ce a fost lovită de un bărbat căruia încerca să îi acorde primul ajutor, în urma loviturii cadrul medical căzând şi lovindu-se cu capul de asfalt. Bărbatul este cercetat pentru loviri sau alte violenţe.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, marţi, de reprezentanţii Poliţiei Judeţene Dâmboviţa, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Moreni au fost sesizaţi că o femeie de 37 de ani, personal medical în cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Dâmboviţa, a fost lovită în timpul unei intervenţii.

”În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că, în seara de 30 aprilie a.c., femeia a fost lovită de un bărbat de 49 de ani, aflat sub influenţa alcoolului, în timp ce îi acorda acestuia îngrijiri medicale. Victima a fost transportată la spital”, se arată în comunicat, potrivit News.ro.

x close