Antena 3 CNN Actualitate Social Incident șocant pe Autostrada Transilvania: Un bărbat a căzut de pe un pod de la 12 metri

Incident șocant pe Autostrada Transilvania: Un bărbat a căzut de pe un pod de la 12 metri

Incident șocant pe Autostrada Transilvania: Un bărbat a căzut de pe un pod de la 12 metri
13 Oct 2018   •   09:41

Un bărbat a murit sâmbătă dimineaţă, după ce a căzut de pe un pod de la o înălţime de 12 metri între cele două sensuri de mers ale Autostrăzii Transilvania, a informat ISU Cluj.

Potrivit sursei citate, bărbatul, de 44 de ani, din judeţul Bihor, încerca să îşi repare maşina care se defectase, în zona localităţii Sănduleşti.

"Un bărbat de 44 de ani din judeţul Bihor a decedat după ce a căzut de pe un pod de la o înălţime de 12 metri între cele două sensuri de mers ale Autostrăzii Transilvania, în zona localităţii Sănduleşti. A fost realizat accesul la victimă de către echipajul SMURD, pe o porţiune de cca 300 m de teren accidentat, pentru manevre de resuscitare, însă a fost declarat decesul bărbatului. Din primele informaţii rezultă că bărbatului i se stricase autoturismul pe timpul nopţii, a solicitat asistenţă, iar în momentul în care soseau echipajele de specialitate a vrut să treacă de pe un sens pe altul, fără să realizeze că există un gol între cele două sensuri de mers", a menţionat ISU Cluj.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Șefa ASSMB, Oana Sivache, plasată sub control judiciar de DNA
x close