Antena 3 CNN Actualitate Social Incident șocant: Un actor și-a strâns soția de gât într-o biserică din Constanța

Incident șocant: Un actor și-a strâns soția de gât într-o biserică din Constanța

Incident șocant într-o biserică din Constanța! În timp ce se afla la slujbă, o femeie a fost la un pas să fie ucisă de soțul său, actor.

Incident șocant: Un actor și-a strâns soția de gât într-o biserică din Constanța
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
20 Ian 2020   •   17:38

Bărbatul a agresat-o, a strâns-o de gât şi a ameninţat-o c-o omoară, evenimentul având loc pe 10 ianuarie a.c, la Biserica Sf. Ecaterina din cartierul Boreal, fiind nevoie de intervenţia poliţiei pentru aplanarea conflictului. Instanţa a emis ordin de protecţie pentru o perioadă de 6 luni.

La nivelul Secției 4 Poliție Constanţa au fost înregistrate patru dosare penale pe numele unui bărbat din Constanţa, unul dintre acestea având ca obiect infracțiunea de violență în familie, iar celelalte trei având ca obiect infracțiunea de încălcare a ordinului de protecție. Acesta este separat de soţie, urmând să aibă loc şi divorţul, din cauza nenumăratelor scandaluri pe care bărbatul le provoca. În decursul celor 6 luni de la emiterea celui de al doilea ordin de protecție bărbatul s-a apropiat de fosta soţie şi de copiii acestora, de cele mai multe ori fiind beat, după cum au susţinut martorii, scrie replicaonline.ro.

×
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close