Antena 3 CNN Actualitate Social Inconștiență dusă la extrem în Maramureş! Minori filmaţi la volan pe drumurile publice

Inconștiență dusă la extrem în Maramureş! Minori filmaţi la volan pe drumurile publice

Un minor în vârstă de 15 ani a fost filmat mai multe zile la rând conducând atât maşini de teren cât şi o motocicletă pe drumurile publice. Aseară însă norocul său s-a sfârşit în momentul în care a ost observat în trafic de poliţişti. Şi nu e singurul caz de acest fel. Tot în Maramureş un bărbat de 27 de ani şi-a luat nepoţica de câţiva ani în braţe şi s-a urcat la volan.

Inconștiență dusă la extrem în Maramureş! Minori filmaţi la volan pe drumurile publice
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Vasile Dale    |    09 Oct 2022   •   10:30

Adolescentul de 15 ani a fost filmat în timp ce conducea autoturismele familiei pe drumurile publice. Vorbim de tractoare, maşini de teren sau motociclete.

Aseară poliţiştii l-au văzut conducând o motocicletă şi i-au făcut semn să oprească. Minorul însă şi-a continuat drumul. Oamenii legii au reuşit să-l oprească în scurt timp.

Adolescentul a fost audiat în prezenţa tatălui său.

Conform unor surse, acesta din urmă s-ar fi enervat când şi-a dat seama că fiul său a fost prins şi ar fi trecut la ameninţări.

Adolescentul s-a ales acum cu dosar penal pentru că a condus fără permis.

Şi un bărbat de 27 de ani tot din Maramureş trebuie să răspundă acum în faţa legii după ce s-a urcat la volan cu nepoţica de doar câţiva ani în braţe.

Imaginile au fost filmate chiar de ziua fetiţei şi au fost postate pe o reţea de socializare. Aşa au ajuns şi în vizorul poliţiştilor care s-au autosesizat şi cercetează cazul. 

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close