Antena 3 CNN Actualitate Social Informații-bombă în cazul Caracal. Avocatul lui Dincă: Expertizele arată că Luiza e moartă

Informații-bombă în cazul Caracal. Avocatul lui Dincă: Expertizele arată că Luiza e moartă

Informații-bombă în cazul Caracal. Avocatul lui Dincă: Expertizele arată că Luiza e moartă
Sursa foto: foto- captură Antena 3
27 Oct 2019   •   16:29

Avocatul lui Gheorghe Dincă susține că există probe în dosar care arată că Luiza este moartă. Declarația a fost făcută în exclusivitate, la Antena 3, de Claudiu Lascoschi.


”Gheorghe Dincă are regrete și plânge, se gândește și la familiile victimelor și la familia lui. El a început să conștientizeze la un moment dat. Eu cred că a fost o problemă și pentru faptul că nu și-a luat medicamentele care trebuia. 

Probele care dovedesc că Luiza e moartă există în sine. Există și probe tehnico-științifice. Expertizele INML care arată anumite lucruri cu titlu științific. Nu e vorba decât de declarațiile lui. În ceea ce o privește pe Alexandra, cunoașteți situația. În ceea ce o privește pe Luiza, există fragmente osoase de natură umană care au fost trimise la FBI. Așteptăm acum expertiza. E clar că nu există a treia victimă. Există doar două victime.

El a fost cooperant de când am intrat eu în dosar, chiar înainte”, a declarat Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dincă.

×
Parteneri
Lovitură pentru profesorii care sunt în grevă: Au dat OUG!
x close