Antena 3 CNN Actualitate Social Intervenție dramatică în Gorj. Un pod s-a prăbușit peste muncitori. Două persoane sunt rănite grav

Intervenție dramatică în Gorj. Un pod s-a prăbușit peste muncitori. Două persoane sunt rănite grav

Intervenție dramatică în Gorj. Un pod s-a prăbușit peste muncitori. Două persoane sunt rănite grav
18 Apr 2019   •   13:39

Update: Dupa ajungerea pompierilor la fața locului s-a constat ca doar două persoane prezentau diferite leziuni, dar conștiente. 

După efectuarea recunoașterii de la fața locului, a fost dezactivat Planul Roșu de Intervenție, iar cele două victime vor fi preluate și transportate la spital.

Știrea inițială: Intervenţie dramatică la această oră în judeţul Gorj. Traversa unui pod în lucru s-a prăbuşit peste muncitori. Din primele informaţii ar fi 7 victime.

Autoritățile au fost solicitate să intrervină pentru gestionarea unei situații de urgență generată de o traversă a unui pod în lucru care a căzut în localitatea Stoina. 

Din primele informații, în urma accidentului au rezultat 7 victime.

La fața locului se deplasează două autospeciale pentru descarcerare, un container multirisc destinat căutării-salvării de persoane, o autospecială pentru transport victime multiple, două ambulanțe SMURD și două ambulanțe din cadrul SAJ Gorj. La nivelul județului Gorj a fost activat planul roșu de intervenție.

×
Subiecte în articol: Gorj pod muncitori

În Gura Presei cu Mircea Badea | Luni-Joi, 24:00, Duminică, 23:00

Mircea Badea, despre aderarea României la Schengen

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close