Antena 3 CNN Actualitate Social Intervenție dramatică pe Valea Oltului. O mașină a căzut în râu, iar două persoane au murit

Intervenție dramatică pe Valea Oltului. O mașină a căzut în râu, iar două persoane au murit

Intervenție dramatică pe Valea Oltului. O mașină a căzut în râu, iar două persoane au murit
01 Apr 2018   •   11:19

Update:  Părinții fetei de 13 ani au fost găsiți morți. Din primele informații, este vorba despre un bărbat, în vârstă de 56 de ani, și o femeie de 46 de ani, ambii din Râmnicu Vâlcea.

Update: Maşina care a căzut, duminică, în râul Olt, judeţul Vâlcea, a fost identificată de către echipele de intervenţie aflate la faţa locului, dar nu a fost scoasă. Deocamdată, nu s-a putut stabilit dacă adulţii daţi dispăruşi sunt sau nu în interiorul ei. Cei doi au fost indentificaţi - un bărbat de 53 de ani şi o femeie de 46 de ani, părinţii fetei de 13 ani care a fost salvată de un trecător.

Știrea inițială: Intervenție dramatică în plină derulare, duminică dimineață. O mașină, în care se afla o familie, a căzut în râul Olt. Pompierii intervin de urgență.

O fetiță de 13 ani a fost scoasă de un martor din mașină. Părinții fetiței sunt căutați în continuare de scafandrii.

Copila nu este grav rănită, dar se află în stare de șoc. Cu greu a reușit să le povestească salvatorilor cum s-a petrecut incidentul.

Mai multe persoane s-au dus pe malul râului pentru a vedea ce se petrece și dacă pot da o mână de ajutor scafandrilor.

În jurul orei 10:00 s-a petrecut accidentul de pe Valea Oltului. Pompierii au solicitat un elicopter SMURD.

×
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close