Antena 3 CNN Actualitate Social Invenția unui român a fascinat presa internațională - VIDEO

Invenția unui român a fascinat presa internațională - VIDEO

Invenția unui român a fascinat presa internațională - VIDEO
25 Aug 2017   •   20:35

Tânărul orădean George Lucian, pasionat de iahting, nave militare și zepeline, a apărut pe prima pagină a site-ului CNN cu un proiect revoluționar, un super iaht-zepelin, despre care au mai scris și o serie de alte publicații internaționale.

„Interesul a fost deosebit de ridicat. Peste 50 de publicații dintre cele mai mari ale lumii l-au publicat. Nu știu ce i-a fascinat pe ei atât de tare, dar a fost impresionant feedback-ul pe care l-am primit. Conceptul în sine pe care l-am creat este o viziune a mea, un proiect pe care l-am finalizat. Este un super iaht cu toate facilitățile la bord, care transportă și un dirijabil, un zepelin, care la rândul lui, are câteva facilități la bord. Cred că această combinație a fascinat lumea iahtingului, dar nu numai', a declarat George Lucian.

Proiectul cu care și-a câștigat celebritatea este format dintr-un super iaht de 140 de metri care are atașat un zepelin de 100 de metri umplut cu heliu. Acesta va sta atașat pe iaht atunci când nu va fi folosit și va avea propriul lui comandament cu echipaj și camere de locuit.

Orădeanul a afirmat că succesul de acum nu este unul obținut peste noapte, deoarece el practică arta desenului de la cea mai fragedă vârstă.

×
Subiecte în articol: inventie presa internationala roman
Parteneri
Lista centrelor unde se strâng ajutoare pentru Turcia
x close