Antena 3 CNN Actualitate Social Ioana Bran, prima reacție după ce Adrian Țuțuianu a spus despre ea că este „o fătucă simpatică”, dar fără experiență

Ioana Bran, prima reacție după ce Adrian Țuțuianu a spus despre ea că este „o fătucă simpatică”, dar fără experiență

Ioana Bran, prima reacție după ce Adrian Țuțuianu a spus despre ea că este „o fătucă simpatică”, dar fără experiență
Sursa foto: Foto: Facebook/ Ioana Bran
15 Oct 2018   •   17:02

Ministrul Tineretului şi Sportului, Ioana Bran, a declarat luni că senatorul social-democrat Adrian Ţuţuianu ar fi trebuit să îi spună în mod direct dacă are nemulţumiri legate de modul în care îşi exercită funcţia, dar a adăugat însă că fiecare om are dreptul la opinie.

Întrebată cum comentează faptul că în presă a apărut o înregistrare cu Adrian Ţuţuianu în care acesta susţine că Ioana Bran nu are experienţa necesară unei astfel de funcţii, ministrul Tineretului şi Sportului a replicat că fiecare om are dreptul la opinie.

Pe de altă parte, ea a afirmat că Ţuţuianu nu i-a spus niciodată în mod direct că este nemulţumit de activitatea ei.

"Nu am cum să comentez părerea personală a cuiva. (...) (Nu mi-a plăcut - n.r.) deloc. Nu mi se pare o reacţie normală din partea unui coleg. Consider că, dacă ai o problemă cu un coleg, cel mai corect este să îl abordezi direct", a declarat ea, la Palatul Parlamentului.

Citește și: O nouă înregistrare cu Adrian Ţuţuianu. Ironii la adresa lui Manda și Olguţa Vasilescu: "Fie prostul cât de prost, mintea vine după post"

De asemenea, întrebată dacă se impune o sancţionare a senatorului PSD, ministrul a spus că nu este în măsură să facă o astfel de apreciere.

Ioana Bran a criticat însă faptul că Ţuţuianu a făcut comentarii la adresa familiei sale.

"Acest lucru mi se pare depăşit. Nu cred că trebuie să te legi de viaţa personală a cuiva. Mai mult de atât, făcând şi declaraţii - şi pot să o spun direct - declaraţii false. Dacă ai o problemă cu o persoană faci referire strict la persoana respectivă, dar viaţa personală sau familia nu trebuie implicate. Nu are legătură absolut deloc cu munca din cadrul ministerului sau Parlamentului", a subliniat ea. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Adrian Ţuţuianu reactie
Parteneri
Perioada care nu va mai fi luată în calcul la pensii
x close