Antena 3 Actualitate Social Ioana Mihăilă, noul ministru al Sănătății, sancționată în justiție. Decizia instanţei în cazul clinicii sale din Oradea

Ioana Mihăilă, noul ministru al Sănătății, sancționată în justiție. Decizia instanţei în cazul clinicii sale din Oradea

de Georgiana Adam    |    23 Apr 2021   •   20:01
Ioana Mihăilă, noul ministru al Sănătății, sancționată în justiție. Decizia instanţei în cazul clinicii sale din Oradea

Ioana Mihăilă, noul ministru al Sănătății a fost sancționată în justiție pentru că și-a amenajat ilegal podul clinicii din Oradea. Instanța a dispus demolarea lucrărilor efectuate fără autorizație.

Ministrului Sănătății, Ioana Mihăilă (USR-PLUS) deține o clinică medicală într-o clădire în care, în calitate de proprietar, a amenajat fără autorizație podul în mansardă, se arată în sentință judecătorească pronunțată în 12 martie de Judecătoria Oradea.

Sentința este în primă instanță și nu este clar până acest moment dacă a rămas definitivă.

La cererea Primăriei Oradea, Judecătoria a decis demolarea lucrărilor ilegale în termen de șase luni de la rămânerea definitivă a sentinței, informează G4media.ro

Reprezentanții Primăriei au relatat că neregulile au fost descoperite de inspectori de la Poliția Locală în martie 2017, dată la care Ioana Mihăilă a fost amendată cu 1.000 de lei. Tot atunci s-a dispus sistarea lucrărilor și i s-a dat termen pentru intrarea în legalitate până la data de 31 decembrie 2017, lucru care nu s-a mai întâmplat.

Potrivit sursei citate, soțul Ioanei Mihăilă a declarat că nu știe despre ce este vorba. Nici Ioana Mihăilă nu a comentat încă acest subiect. 

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close