Antena 3 CNN Actualitate Social Ion Cristoiu, despre operațiunea din Costa Rica: Se întâmplă așa ceva la un terorist

Ion Cristoiu, despre operațiunea din Costa Rica: Se întâmplă așa ceva la un terorist

Ion Cristoiu, despre operațiunea din Costa Rica: Se întâmplă așa ceva la un terorist
04 Oct 2018   •   16:14

Jurnalistul Ion Cristoiu a vorbit, miercuri, despre operațiunea prin care Elena Udrea și Alina Bica au fost reținute de Interpol în Costa Rica. Cele două, care sunt căutate pentru a ispăși pedepse pronunțate de justiția din România, au fost ridicate de pe stradă, la câteva ore una după cealaltă.

„Eu cred că și ăia din Costa Rica, de la Securitate, ne cred proști. O investigau, o monitorizau și după toată operațiunea asta, le-au oprit. Este o operațiune spectaculoasă, parcă copiată din operațiunile binomului de la noi. De ce le-au oprit pe stradă? Se întâmplă așa ceva la un terorist. SRI are legături cu toate Serviciile. Cred că e o operațiune pusă la cale de la noi.

Toată această desfășurare de forțe arată că s-a vrut ca spațiul mediatic să fie dominat de asta. Aseară, domnul Tudorel Toader ne-a anunțat că a stat deja de vorbă cu oficialii de la Bruxelles și că pregătește o OUG prin care a făcut șapte propuneri de modificare la acea lege a Justiției. Noi avem trei legi ale Justiției care au trecut prin toate procedurile”, a spus Ion Cristoiu, la Antena 3. 

Citește și: Elena Udrea și Alina Bica au fost reținute de poliție în Costa Rica - VIDEO

Mai mult, Ion Cristoiu a spus că nu crede faptul că Elena Udrea va fi adusă înapoi în România. 

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close