Antena 3 CNN Actualitate Social Ioniţă de la Clejani, dezvăluiri despre comportamentul lui Fulgy: "Îşi caută calea, a văzut că lucrurile bune nu sunt apreciate în România"

Ioniţă de la Clejani, dezvăluiri despre comportamentul lui Fulgy: "Îşi caută calea, a văzut că lucrurile bune nu sunt apreciate în România"

Ioniță de la Clejani a avut o primă reacție, după intervenția Poliției în cazul fiului său Fulgy. Artistul a vorbit despre motivul care l-a determinat pe tânărul de 23 de ani să lanseze amenințări adresate mai multor vedete din showbiz-ul autohton.

Ioniţă de la Clejani, dezvăluiri despre comportamentul lui Fulgy: "Îşi caută calea, a văzut că lucrurile bune nu sunt apreciate în România"
de Georgiana Adam    |    07 Iun 2021   •   20:11

Ioniță de la Clejani, a precizat că fiul său îşi caută calea şi vrea să fie în centrul atenției având în acest moment mai multe modele internaționale cărora le modelează strategiile de promovare.

Potrivit acestuia, tânărul de 23 de ani, a lansat mai multe amenințări la adresa mai multor vedete din showbiz-ul autohton pentru că, a realizat că nu este remarcat atunci când face lucruri bune din punct de vedere profesional.

„Și-a dorit să se vorbească despre el. Se uită la reality show-urilor din America. Se inspiră de la Cardi B, Snoop Dogg, Kardashian. Abordează stilul lor de a se promova și asta a făcut și acum. Se vorbește despre Fulgy acum.

Fulgy își caută calea, își dorește să fie remarcat, apreciat, să fie în centrul atenției, a văzut că lucrurile bune nu sunt apreciate în România”

Dacă pui litera F pe Google, apare primul. Când a făcut muzică clasică, nimeni nu a întrebat de el. Tehnologia depășește interacțiunea umană”, a declarat Ioniţă de la Clejani pentru Antena Stars.

Mai mult, artistul a precizat că speră ca fiul său să se oprească şi să îşi reia activitatea profesională.

„E major, nu pot să-l oblig să facă altceva. (...) În același timp suntem și părinți, în același timp nu putem fi de acord cu toate lucrurile care se vehiculează în presă, dar nici nu putem obliga copiii ăștia să facă, ca noi", a mai spus Ioniţă de la Clejani.

Ioniţă de la Clejani l-a reclamat pe Fulgy la Poliţie, după ce fiul său l-a ameninţat Live pe YouTube

Reamintim că, Flugy a ajuns în atenţia poliţiei după ce a provocat un scandal într-un mall din Capitală, iar ulterior a apelat la ajutorul unor interlopi pentru a-i "pedepsi" pe agenţii de pază ai unui cazino din mall care l-au dat afară atunci când a intrat în interior în timp ce filma cu telefonul.

După scandalul de la mall, Fulgy s-a retras la o cafenea, acolo unde a continuat să facă Live şi să ameninţe mai multe persoane publice. La un moment dat, Fulgy l-a ameninţat chiar pe tatăl său, Ioniţă de la Clejani.

Seara trecută, Ioniţă de la Clejani a mers la Secţia 11 Poliţie, acolo unde a depus o plângere pentru ameninţare împotriva fiului său.

"În seara de 06 iunie 2021, la Secția 11 Poliție s-a prezentat un bărbat, care a sesizat faptul că fiul său îl amenință atât pe el  cât și pe alte persoane prin intermediul rețelelor de socializare, dar și că tânărul a afirmat că intenționează să își facă rău.

Polițiștii l-au depistat și l-au condus la sediul subunității pentru stabilirea situației de fapt și de drept.

Având în vedere că tânărul a manifestat un comportament  recalcitrant și agresiv, pe parcursul interacțiunii,  a fost transportat la o unitate spitalicească, pentru îngrijiri de specialitate.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul savârșirii infracțiunii de amenințare", se arată într-un comunicat al Poliţiei.

×
Subiecte în articol: Ioniţă de la Clejani Fulgy
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close