Antena 3 CNN Actualitate Social Scenă de groază în Italia: Român leșinat pe bancă în timp ce fetița sa de 5 ani plânge în hohote lângă el

Scenă de groază în Italia: Român leșinat pe bancă în timp ce fetița sa de 5 ani plânge în hohote lângă el

Un român din Italia a băut de a adormit pe-o bancă cu copilul plângând lângă el. Oamenii s-au panicat că i s-a făcut rău și au sunat la poliție.

Scenă de groază în Italia: Român leșinat pe bancă în timp ce fetița sa de 5 ani plânge în hohote lângă el
Sursa foto: Hepta
de Alexandra Dima    |    01 Iun 2021   •   19:23

Totul s-a întâmplat duminică seară, în jurul orei 19.30, în carierul Borgo Milano din Verona. Un echipaj de poliție a intervenit la fața locului după ce o femeie a observat o fetiță de cinci ani plângând lângă tatăl ei, care era întins nemișcat pe o bancă. În momentul în care agenții s-au apropiat, și-au dat seama că nu au de a face cu un om bolnav, ci cu unul beat.

Când cu chiu cu vai s-a trezit, românul a devenit deosebit de agresiv, amenințându-i și chiar atacându-i pe polițiști. Prin urmare, a fost arestat pentru rezistență și insultă la adresa unui oficial public.

Copilul a fost încredințat în grija mamei, relatează publicația larena.it. După 24 de ore tatăl a fost eliberat, dar va merge la proces pe 13 iulie.

 

 



 

×
Subiecte în articol: Italia verona
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close