x close

Jandarm în misiune la un centru de carantină din Ilfov a descoperit droguri în pâinea unui bărbat: Am doar alimente pentru nepot!

06 Apr 2020   •   12:55
Jandarm în misiune la un centru de carantină din Ilfov a descoperit droguri în pâinea unui bărbat: Am doar alimente pentru nepot! Galerie foto (3) Foto: Jandarmeria Română/ Facebook

Un jandarm din Ilfov a făcut o descoperire surprinzătoare în punga unui bărbat. Acesta a descoperit droguri în pâinea pe care suspectul declarase că o duce ”nepotului” său.

Incidentul a fost prezentat pe pagina de Facebook a Jandarmeriei Române și a stârnit un val de reacții.

”În timp ce se afla în tură, având ca misiune monitorizarea unui centru de carantină, plutonierul G.A, angajat al Jandarmeriei Ilfov, observă apropiindu-se de poarta de acces în centru, un bărbat între două vârste, cu o pungă de culoare închisă în mână.

- Bună ziua! Vă putem ajuta cu ceva? i se adresează jandarmul.
- Bună ziua! Ăăăă… Am venit la nepotul meu să-i aduc un cadou și câteva alimente…
- O ocazie specială sau…?
- Da, tocmai s-a întors în țară și are nevoie de câteva lucruri! Ăăăă…nimicuri, dulciuri, pâine…
- Ne puteți arăta ce aveți în sacoșă?
- Nu cred că e cazul, sunt doar niște alimente, pâine, d-ale gurii. Să nu se strice dacă le scot!
- Totuși, vă rugăm, faceți un efort și scoateți ce aveți în pungă! Trebuie să ne asigurăm că totul este în regulă, insistă subofițerul.

La control, bănuiala jandarmului că bărbatul ascunde ceva s-a confirmat. În pungă era într-adevăr pâine, însă cu o ‘’făină mai specială’’. Din păcate, în urma acestei isprăvi, pe lângă nepot și unchiul riscă să ajungă într-un fel de carantină, la‘’răcoare’’.

Dacă vă întrebați cum a intuit jandarmul că punga unchiului ascunde surprize, vă spunem doar că atunci când ajungi să ai sute de misiuni executate în cei peste 20 de ani în care zi și noapte te-ai aflat la datorie – deseori, nu în cele mai prietenoase medii - reușești, uneori, să știi și să înțelegi ceea ce se află dincolo de ce se vede și de ce ți se spune!”, este mesajul transmis de Jandarmeria Română, pe contul de Facebook.

Citeşte mai multe despre:

jandarm Ilfov
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati