Antena 3 CNN Actualitate Social Jucării erotice găsite de ecologişti în albia unui râu din Bistrița-Năsăud

Jucării erotice găsite de ecologişti în albia unui râu din Bistrița-Năsăud

Ecologiștii care au vrut să curețe albia râului Rebra din Bistrița-Năsăud au descoperit cu uimire o adevărată colecție de jucării erotice.

Jucării erotice găsite de ecologişti în albia unui râu din Bistrița-Năsăud
Sursa foto: Facebook Oameni pentru Oameni
de Georgiana Adam    |    26 Apr 2021   •   18:15

Zilele trecute Vlad Grigoraș, alături de voluntarii de la asociația „Oameni pentru Oameni”, au luat la periat râul Rebra.

Acţiunea a adunat peste 60 de voluntari, inclusiv politicieni. În doar câteva ore, voluntarii au reușit să adune în jur de 400 de saci de gunoi din zona dar şi o adevărată colecție de jucării erotice.

„Marea captură de astăzi de la ecologizarea de la Rebra. Dacă am stricat afacerea cuiva cu videochat, eu sunt răspunzător, au ajuns la gunoi. Data viitoare măcar păstrează-le acasă, nu le băga în pungi și le pune sub crengi pe malul apei.”, a precizat pe Facebook Vlad Grigoraș, inițiatorul acțiunii, pe Facebook.

Oameni Pentru Oameni Marea captură de astăzi de la Ecologizare comuna Rebra , daca am stricat afacerea cuiva cu videochat eu sunt răspunzător, au ajuns la gunoi, data viitoare macar păstreazale acasă nu le băga în 3 pungi și pune sub crengi pe malul apei. Bontidean Cosmin pescarul nostru ce a adus captura pe mal:)))) Ba sincer vorbeam de educația sexuală zilele astea, sunt un om destul de serios în ceea ce fac, dar mi se pare foarte amuzant, daca pe cineva deranjează mă poate scoate de la prieteni.

Publicată de Vlad Grigoraş pe Sâmbătă, 24 aprilie 2021

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close