Antena 3 Actualitate Social Klaus Iohannis, reacție după performanţa istorică a lui Tibi Uşeriu: „A demonstrat, din nou, că este un luptător”

Klaus Iohannis, reacție după performanţa istorică a lui Tibi Uşeriu: „A demonstrat, din nou, că este un luptător”

16 Mar 2018   •   09:29
Klaus Iohannis, reacție după performanţa istorică a lui Tibi Uşeriu: „A demonstrat, din nou, că este un luptător”

Preşedintele Klaus Iohannis îl felicită pe Tiberiu Uşeriu pentru performanţa de a fi câştigat, pentru a treia oară consecutiv, ultramaratonul arctic.

"Felicitări, Tiberiu Uşeriu, pentru câştigarea maratonului Arctic Ultra! Pentru a treia oară consecutiv, drapelul României este dus pe primul loc în una dintre cele mai dure competiţii sportive din lume. O astfel de performanţă se atinge doar cu determinare şi sacrificii, iar Tiberiu Uşeriu a demonstrat, din nou, că este un luptător", a scris Iohannis vineri pe Facebook.

Bistriţeanul Tiberiu Uşeriu, în vârstă de 44 ani, a reuşit să câştige, în noaptea de joi spre vineri, pentru a treia oară consecutiv din tot atâtea participări, ultramaratonul 6633 Arctic Ultra, considerat printre cele mai dificile din lume, având în vedere că se desfăşoară în zona Cercului Polar.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close