Antena 3 CNN Actualitate Social La 66 de ani s-a îndrăgostit de un tânăr român. Băiatul i-a frânt inima și a lăsat-o fără avere

La 66 de ani s-a îndrăgostit de un tânăr român. Băiatul i-a frânt inima și a lăsat-o fără avere

La 66 de ani s-a îndrăgostit de un tânăr român. Băiatul i-a frânt inima și a lăsat-o fără avere
27 Iul 2018   •   11:01

Un tânăr din România a reuşit să o facă pe o milionară din Marea Britanie să se îndrăgostească de el şi să obţină şi 750.000 lire sterline, pentru a-şi cumpăra propria casă.


Femeia, în vârstă de 66 de ani, susţine că s-a îndrăgostit iremediabil de Cristian Mihalea şi că i-a dat banii în mai multe tranşe. 

Prima dată i-ar fi dat 500.000 lire sterline, pentru a-şi putea cumpăra o casă, mai apoi 170.000 lire sterline, pentru a putea plăti tratamentul tatălui său bolnav. 

Pe lângă aceste sume exorbitante, femeia i-a mai cumpărat şi un bolid e lux şi o colecţie de ceasuri care valorează o avere, scrie dailymail.co.uk.

Cristian Mihalea a avut grijă ca din aceşti bani să îi cumpere un bolid de lux de ultimă generaţie şi surorii lui, Mirela. Românul a declarat că singurele bunuri pe care le deţine sunt 7,444 £ într-un cont bancar și un ceas în vaaloare de 4000 de lire sterline.

×
Subiecte în articol: Marea Britanie roman indragostit
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu ar urma să îşi retragă candidatura
x close