Antena 3 Actualitate Social La ordinea zilei. Ohanesian: „Statul român nu are interes să îl aducă pe Ghiță”

La ordinea zilei. Ohanesian: „Statul român nu are interes să îl aducă pe Ghiță”

26 Mai 2017   •   18:29
La ordinea zilei. Ohanesian: „Statul român nu are interes să îl aducă pe Ghiță”

Dana Grecu a vorbit, în emisiunea „La ordinea zilei”, de la Antena 3, despre elibararea din arest a lui Sebastian Ghiță. Acesta a plătit o cauțiune de 200.000 de euro, se află sub control judiciar și nu are voie să părăsească Belgradul.

„Eu cred că dacă domnul Ghiță a renunțat cu atâta ușurință la 13 milioane de euro, când a fugit din țară 200.000 nu înseamnă mai nimic pentru el. Ca și în cazul altor fugari de teapa lui, poate fi săltat, într-o acțiune ilegală pe teritoriu străin”, a spus jurnalistul Ovidiu Ohanesian.

Întrebat dacă statul român are vreun interes de a-l aduce în țară pe Sebastian Ghiță, jurnalistul Ovidiu Ohanesian a răspuns că nu există această preocupare, deși ar trebui.

„În opinia mea, statul român ar trebui să aibă acest interes, din păcate, cel care îl conduc în acest moment nu au interes să îl aducă pe Sebastian Ghiță. Pentru că ar fi o sursă de dezvăluiri extraordinare”, a precizat jurnalistul Ovidiu Ohanesian.

 

Ohanesian: „Statul român nu are interes să îl aducă pe Ghiță”

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close