Antena 3 CNN Actualitate Social La un pas de tragedie! Tavanul unei școli din București s-a prăbușit

La un pas de tragedie! Tavanul unei școli din București s-a prăbușit

La un pas de tragedie! Tavanul unei școli din București s-a prăbușit
Sursa foto: Foto: facebook/Radu Ciorniciuc
25 Mai 2017   •   14:54

La un pas de tragedie. La Şcoala 141 din Rahova a picat tavanul de la ultimul etaj. Copiii nu se aflau la şcoală, deoarece este Şcoala Altfel zilele acestea,  cu excepţia a patru fetiţe care au fost prinse într-una din clase. Una din copile s-a intoxicat cu praf, dar restul sunt tefere.

„Tavanul prăbuşit era verde de mucegai cel puţin de anul trecut - nimeni nu s-a obosit să-l repare - doar e şcoală de cartier "rău-famat''. Cine e responsabil pentru dezastrul ăsta trebuie să răspundă în faţa legii. 2017, Bucureşti - zeci de copii ar fi murit’’, a scris jurnalistul Radu Ciorniciuc pe pagina lui de Facebook.

Plafonul era din rigips și din acest motiv a căzut pentru că nu a fost prins cum trebuie. Au fost prezenți și reprezentanții Primăriei Sectorul 5, care au declarat că școala era introdusă în programul de rabilitări, pentru că nu mai fusese făcute reparații de foarte mult timp.

Există o anchetă în acest caz și se va vedea cine a făcut acea lucrare să fie tras la răspundere.

Elevii Şcolii Gimnaziale 141 "Ion I. C. Brătianu" din Sectorul 5, unde s-a prăbuşit plafonul din rigips, vor fi mutaţi temporar, începând de luni şi până la sfârşitul semestrului, la Şcoala 127, anunţă Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close