Antena 3 CNN Actualitate Social Laufer: Ministrul Transporturilor mi-a confirmat că până la finalul acestui an vom avea zbor direct în SUA şi China

Laufer: Ministrul Transporturilor mi-a confirmat că până la finalul acestui an vom avea zbor direct în SUA şi China

Laufer: Ministrul Transporturilor mi-a confirmat că până la finalul acestui an vom avea zbor direct în SUA şi China
Sursa foto: Foto: Facebook/TAROM
17 Iul 2017   •   23:19

Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, Ilan Laufer, şi ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, au discutat luni despre proiectele de investiţii în infrastructură, unul dintre punctele importante abordate fiind relansarea curselor long courier spre Statele Unite ale Americii şi China

„Unul dintre punctele importante în discuţia avută azi cu dl. Alexandru Cuc, ministrul Transporturilor, a fost relansarea curselor Tarom de Long Courier, România - USA şi România - China, un atu şi un sprijin pentru a facilita investiţiile în România. O veste foarte bună pentru mediul de afaceri! Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc mi-a confirmat azi la întâlnirea de lucru faptul că până la finalul acestui an vom avea zbor direct în SUA şi China", a scris Ilan Laufer pe pagina sa de Facebook. 

La rândul său, ministrul Transporturilor, a subliniat, pe aceeaşi reţea de socializare, că redeschiderea acestor curse va veni în sprijinul investiţiilor din România. 

„Am discutat astăzi, cu Ilan Laufer - Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi antreprenoriat, proiectele de investiţii în infrastructură pe care le-am putea introduce, cât mai rapid, în regim de parteneriat public-privat. Am convenit, alături de colegul meu din Guvern, ca aceste investiţii în infrastructura vor atrage firme în ţara noastră, nu doar din Uniunea Europeană, cât şi din ţările non-UE. Îmi doresc o economie cât mai solidă, iar redeschiderea curselor Companiei Tarom de Long Curier, România-USA şi România-China va veni în sprijinul investiţiilor în ţara noastră. Discuţiile, pe care le-am avut la sediul Ministerului Transporturilor pregătesc Summitul 'Trade Winds 2017', din octombrie, de la Bucureşti, unde vor fi prezente peste 150 de firme americane de top interesate de investiţiile în România", a precizat Cuc. 

De altfel, în mai, când au fost livrate Tarom două aeronave Boeing 737-800 NG, denumite "Sarmisegetusa" şi "Marea Unire", ministrul Transporturilor anunţa că până la finele anului vor veni alte două aeronave de lung curier pentru a deschide rute noi spre China şi SUA. 

 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Tarom China SUA
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close