Antena 3 CNN Actualitate Social Lecție de viață de la Mihai Neșu, chiar de ziua sa. Generozitatea sa, răsplătită cu generozitate de români

Lecție de viață de la Mihai Neșu, chiar de ziua sa. Generozitatea sa, răsplătită cu generozitate de români

Lecție de viață de la Mihai Neșu, chiar de ziua sa. Generozitatea sa, răsplătită cu generozitate de români
19 Feb 2017   •   22:19

Mihai Neşu ne oferă încă o lecţie de viaţă! Fostul fotbalist a făcut un gest emoţionant şi îşi donează ziua de naştere copiilor care au nevoie de terapie pentru a putea trece peste problemele locomotorii.

Neşu a lansat o campanie de strângere de fonduri care va dura trei luni, pentru a putea ajuta cât mai mulţi copii şi pentru a le oferi acestora un spaţiu de recuperare şi terapii avansate. 

Cu lacrimi în ochi, fostul fotbalist spune că micuţii alături de care luptă zilnic îi dau putere pentru a merge mai departe. 

Viaţa lui Mihai Neșu este o luptă zilnică. O luptă cu el însuşi pentru a putea merge mai departe şi una pentru micuţii cu probleme locomotorii care trec zilnic pragul fundaţiei sale. 

Fostul fotbalist spune că zâmbetele de pe feţele celor peste 45 de copii de care are grijă la fundaţie îi dau energie în fiecare zi. Neșu îi vede pe micuţi ca pe o mare familie căreia vrea să îi ofere o viaţă mai bună.   

Duminică, 19 februarie, este ziua de naștere a lui Mihai Neșu. Cei care vor să ajute Fundaţia Mihai Neşu pot dona 2 euro dând un SMS la numărul 8838 până la data de 14 mai.

Mihăiță Neșu a fost în direct la Antena 3, duminică seară, unde a vorbit despre proiectele sale și despre starea sa de sănătate.

”Slavă Domnului, sunt bine. Mulțumesc lui Dumnezeu, nu pot să mă plâng de nimic. Fac în continuare terapie. Doar dragostea lui Dumnezeu și rugăciunile oamenilor m-au făcut să trec peste toate aceste lucruri mai puțin bune. Provin dintr-o familie mixtă, ortodocși și greco-catolici, mereu am fost credincios. Dar numai faptele tale arată dacă ești aproape de Dumnezeu” a spus Mihai Neșu.

”Admir foarte mult ceea ce faci. Asistăm practic la un erou național. Cât va fi în viață îi va ajuta pe cei din jur și vreau să spun că te admir foarte mult” i-a transmis Ilan Laufer.

Cât timp Mihai s-a aflat în direct la Antena 3, telespectatorii au trimis mii de mesaje la 8838, astfel încât suma totală strânsă până acum a ajuns la 130.000 de euro. Mulțumim tuturor!

 

 

×
Subiecte în articol: Mihai Nesu zi de nastere Campanie
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close