Antena 3 CNN Actualitate Social Lidl retrage un alt produs de pe rafturi. Ce trebuie să știe clienții

Lidl retrage un alt produs de pe rafturi. Ce trebuie să știe clienții

Lidl retrage un alt produs de pe rafturi. Ce trebuie să știe clienții
26 Apr 2018   •   15:58

Lidl România a eliminat din întregul sortiment de produse ouăle provenite de la găini crescute în baterii. Compania va oferi clienţilor doar ouă care provin de la găini crescute în hale, la sol, în sistem free range şi în sistem ecologic (categoriile 2, 1 şi 0).

În plus, ouăle provenite de la găini crescute în baterii au fost eliminate şi din reţetele produselor achiziţionate de la furnizori români, care au în componenţa lor ouă, scrie adevarul.ro. 

După ce, începând cu luna mai a anului 2016, Lidl România a eliminat din sortimentul său ouăle proaspete din categoria 3 (provenite de la găini crescute în baterii), de la sfârşitul anului 2017, compania a adus o nouă îmbunătăţire sortimentului. 

Astfel, toate produsele Lidl dezvoltate local, care au în componenţa lor ouă, sunt realizate cu ouă categoria 2 (de la găini crescute în hale, la sol), categoria 1 (în sistem free range, cu acces în aer liber pe tot parcursul zilei) sau categoria 0 (ouă ecologice, produse de găini crescute în ferme ecologice şi hrănite cu furaje care nu conţin făină proteică de origine animală, aditivi, conservanţi sau coloranţi sintetici).

×
Subiecte în articol: Lidl retragere produs clienti oua bacterii
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close