Antena 3 CNN Actualitate Social Liviu a vrut o ultimă fotografie în hainele de polițist. După 23 de ani va lua o pauză: „Din păcate, și ce este frumos are un final”

Liviu a vrut o ultimă fotografie în hainele de polițist. După 23 de ani va lua o pauză: „Din păcate, și ce este frumos are un final”

A fost polițist timp de 23 de ani, dar a venit momentul să ia o pauză. Una lungă de ieșire la pensie. Liviu a îmbrăcat uniforma pentru ultima dată și și-a rugat fiul să-i facă o poză.

Liviu a vrut o ultimă fotografie în hainele de polițist. După 23 de ani va lua o pauză: „Din păcate, și ce este frumos are un final”
Sursa foto: Foto: Facebook
de M.P.    |    04 Iul 2020   •   21:50

O despărțire grea, care este imposibil să nu se lase cu regrete mari. 

„Acum peste 23 de ani, la Secția 23 Poliție București, în cartierul 23 august, Liviu Iordache își începea cariera de polițist.

Astăzi, Liviu și-a rugat fiul să îl însoțească la intrarea în tură, în ultima seară ca polițist...exact în locul în care și-a început cariera.

-Dragul meu, hai să mă ajuți cu ceva. Vreau să îmi faci o bucurie imensă. Mâine ies la pensie. Vreau ca TU să îmi faci o fotografie în ultima mea seară ca polițist.

Ajuns în fața secției, Liviu a încercat să schițeze un zâmbet, dar în sufletul său era altceva.

Ca o familie

-Simt că îmi abandonez familia. Atât de dragi mi-au fost colegii. Este ultima seară când voi mai purta uniforma de poliție, iar mâine dimineață voi preda pistolul. Este finalul unei cariere superbe, pe care am îndrăgit-o enorm. Dar, din păcate, și ce este frumos are un final.

Pe Nea Liviu, majoritatea îl cunoașteți de anul trecut, atunci când a prins 3 autori de tâlhărie, în timp ce mergea cu soția sa la cumpărături.

De-a lungul timpului, a prins toată gama de infractori. Hoți de buzunare, spărgători de case, tâlhari și lista poate continua. A fost un polițist veritabil.

Pentru dăruire, implicare și dragoste fața de această meserie, noi îți mulțumim Nea Liviu.

Să fii sănatos și să ai pensie lungă!”, scrie MAI pe pagina sa de Facebook.

×
Subiecte în articol: politist pensionat
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close