Antena 3 CNN Actualitate Social Liviu Chesnoiu, psiholog criminalist: „Criminalul Gheorghe Dincă avea un anumit mod de operare. Se ascunde sub masca unui om rece”

Liviu Chesnoiu, psiholog criminalist: „Criminalul Gheorghe Dincă avea un anumit mod de operare. Se ascunde sub masca unui om rece”

Liviu Chesnoiu, psiholog criminalist: „Criminalul Gheorghe Dincă avea un anumit mod de operare. Se ascunde sub masca unui om rece”
30 Iul 2019   •   11:20

Psihologul criminalist, Liviu Chesnoiu, a precizat la Antena 3 că Gheorghe Dincă, bărbatul care a luat la ocazie două tinere și apoi le-a omorât avea la început fizionomia unui animal în captivitate.

„E ca un animal, intervine instinctul acela de conservare. Sunt mai multe cazuri aici care așteaptă rezolvarea și toate au un numitor comun, au poate același mod de operare. Până va recunoaște ne va mai plimba. Sunt mulți ca el”, a precizat Liviu Chesnoiu.

Acesta susține că criminalul Dincă are mai multe ”persoane”, mai multe măști sub care se ascunde personalitatea unui om rece.

„El are o mască de om rece, distant, care îi îndepărtează pe oameni, și-a îndepărtat familia. Dacă se confirmă acea informație cum că Luiza a fost chinuită trei luni de zile, este clar că acesta avea un anumit mod de operare. Pica în plasa lui câte o copilă, o ținea o perioadă, apoi scăpa de ea, după care se îndrepta către o altă victimă”, a explicat Liviu Chesnoiu.

Citește Și Secția de Investigare a început urmărirea penală in rem, în cazul tragediei de la Caracal

Citește Și Criminalul Gheorghe Dincă, dus în fața Instanței

×
Subiecte în articol: Gheorghe Dincă Caracal
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close