Antena 3 Actualitate Social Locul din România unde se produc fenomene paranormale. Ce s-a întâmplat cu cei care au ajuns acolo

Locul din România unde se produc fenomene paranormale. Ce s-a întâmplat cu cei care au ajuns acolo

30 Mai 2018   •   17:20
Locul din România unde se produc fenomene paranormale. Ce s-a întâmplat cu cei care au ajuns acolo
Sursa foto: Foto: Facebook/Râpa Diavolului

Râpa Diavolului este situată pe o pantă abruptă pe coama unui deal împădurit, aceasta fiind de ani buni sursa unor legende şi poveşti despre existenţa unei comori păzită cu străşnicie de duhuri necurate, cu corp de om şi capete de animale.

Râpa este situată într-o pădure dintr-o localitate izolată din Prahova. Cei care au încercat să ajungă la tezaur şi-ar fi pierdut minţile, inclusiv preoţii care ar fi încercat să sfinţească locul. Renumele paranormal al locului cunoaşte două variante.

Prima spune că preoţii dacilor ar fi făcut aici ritualuri în care invocau spiritele naturii pentru protecţie. Printre aceste forţe au fost şi duhuri necurate care ar fi rămas în zonă şi „reacţionează“ când cineva le încalcă teritoriul. Sau că energiile adunate aici de ritualuri sunt încă foarte puternice, iar spiritele pădurii apără locul de intruziuni.

Cealaltă variantă vorbeşte despre faptul că duhuri rele păzesc o comoară îngropată aici de haiduci, asupra căreia a fost aruncat un blestem teribil. Doar cel care are curajul de a dormi lângă râpă, sub cerul liber, va primi în vis instrucţiunile pentru a ajunge la comoară. Doar că mulți care au încercat şi-au pierdut minţile sau au fost găsiţi după zile întregi, potrivit antenasatelor.ro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close