Antena 3 CNN Actualitate Social Locul din România unde stratul de zăpadă atinge 20 de centimetri. Traficul a fost îngreunat

Locul din România unde stratul de zăpadă atinge 20 de centimetri. Traficul a fost îngreunat

Locul din România unde stratul de zăpadă atinge 20 de centimetri. Traficul a fost îngreunat
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
22 Noi 2017   •   16:11

Pe toate drumurile judeţene şi comunale din judeţul Maramureş se circulă în condiţii de iarnă ca urmare a ninsorilor căzute în ultimele ore.

Stratul de zăpadă la munte a ajuns la 20 cm, a declarat, miercuri purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean Maramureş, Amalia Babici Man.

"Traficul rutier a fost uşor îngreunat numai pe o porţiune a DJ 184 Cavnic- domeniul schiabil Cavnic- Pasul Rotunda, unde s-a intervenit cu utilajele pentru curăţarea drumului. Acum pe această porţiune de drum montan se poate circula în condiţii optime, iar cei care intenţionează să meargă la schi o pot face fără niciun fel de problemă. Singurul aspect pe care trebuie mereu să-l amintim e acela al pregătirii şoferilor sau transportatorilor de marfă care trec prin judeţul Maramureş, să aibă maşinile pregătite corespunzător sezonului rece, să aibă în vedere că peste 80% din drumurile naţionale şi judeţene traversează zone montane (Munţii Gutâi, Ţibleş şi Pietrosul Rodnei n.red.) şi să respecte normele de conduită în trafic şi lucrătorii care asigură întreţinerea acestor drumuri care se află aproape în permanenţă în teren", a spus Amalia Babici Man.

Drumul Judeţean 184, DN 18 şi DN 19 sunt drumurile cel mai des utilizate de transportatorii de marfă atât în interiorul judeţului, cât şi de firmele care transportă marfă din şi în spre judeţul Maramureş.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: zapada Maramureș trafic judet iarnă conditii
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close