Antena 3 CNN Actualitate Social Lovitură pentru Mario Iorgulescu. Decizia definitivă a Curţii de Apel Bucureşti

Lovitură pentru Mario Iorgulescu. Decizia definitivă a Curţii de Apel Bucureşti

Mario Iorgulescu va fi dat în urmărire internațională. Curtea de Apel București a dat astăzi sentința definitivă. Fiul fostului șef al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) ste arestat în lipsă, în sensul în care instanța a respins contestația la mandatul de arestare emis de Tribunalul București.

Lovitură pentru Mario Iorgulescu. Decizia definitivă a Curţii de Apel Bucureşti
Sursa foto: foto: Facebook/ Gino Mario Iorgulescu
16 Iun 2020   •   17:00

Decizia este definitivă și nu va putea fi contestată din nou. Se execută imediat în momentul în care persoana pe numele căruia a fost emis se află în custodia autorităților române, scrie digi24.ro.

La acest moment, Mario Iorgulescu nu se află în România, el fiind scos din țară de către familie imediat după accidentul de mașină în care a provocat moartea unei persoane, pe data de 8 septembrie 2019.

Tânărul ar fi fost internat, spun surse judiciare la clinici din Italia și mutat adesea pentru a îngreuna citarea acestuia de către organele judiciare italiene și române.

Din 23 septembrie 2019, Mario Iorgulescu a fost dus la o clinică din Italia, pentru că şi el a fost rănit grav în urma impactului. Acesta a fost externat şi preluat de un institut de reabilitare psihiatrică din Italia.

×
Subiecte în articol: Mario Iorgulescu
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close