Antena 3 CNN Actualitate Social Lucian Bode, despre bilanţul inundațiilor: "Au fost afectate 80 de localități din 20 de județe şi au fost semnalate 2 decese"

Lucian Bode, despre bilanţul inundațiilor: "Au fost afectate 80 de localități din 20 de județe şi au fost semnalate 2 decese"

Lucian Bode, ministrul de Interne a anunțat marți, în cadrul videocoferinței cu prefecții, că ploile din ultimele zile au afectat 80 de localități din 20 de județe.

Lucian Bode, despre bilanţul inundațiilor: "Au fost afectate 80 de localități din 20 de județe şi au fost semnalate 2 decese"
de Claudia Popovici    |    20 Iul 2021   •   20:40

Urgia naturii a afectat doar marţi 34 de localități din 14 județe: Albă, Argeș, Botoșani, Brașov, Cluj, Caraș-Severin, Dâmbovița, Hunedoara, Olt, Prahova, Sibiu și Timiș.

Potrivit ministrului de Interne, s-a intervenit pentru evacuarea apei în 192 de case.

„În acest moment sunt evacuate 81 de persoane din Roșia Montană, județul Alba, și din localitatea Breaza, județul Prahova.

Din păcate am avut și două decese, în Satu Mare, respectiv Iași.

În acest moment sunt intervenții în desfășurare pentru înlăturarea efectelor fenomenelor meteorologice în mai multe localități din județele Alba, Argeș, Botoșani, Brașov, Hunedoara, Prahova, Neamț”, a spus Lucian Bode.

Conform acestuia, traficul rutier este blocat pe un drum județean în Dâmbovița și este restricționat pe două drumuri naționale în Alba.

×
Parteneri
Data de la care românii vor putea călători fără viză în SUA!
x close