Ludovic Orban îi sugerează ministrului Muncii să-l demită pe șeful ITM: „Poate nu îl mai văd pe acolo”

20 Ian 2020   •   17:55
Ludovic Orban îi sugerează ministrului Muncii să-l demită pe șeful ITM: „Poate nu îl mai văd pe acolo” Sursă foto: Gov.ro

Premierul Ludovic Orban i-a recomandat luni ministrului Muncii, Violeta Alexandru, să îl demită pe şeful Inspecţiei Muncii, adăugând că ”poate nu-l mai văd pe acolo”.

Replica premierului vine în contextul în care în luna decembrie a anului 2019, Dantes Nicolae Bratu, șeful ITM (Inspectoratul Teritorial de Muncă), a generat un scandal în spațiul public prin neplata salariilor angajaților pe luna noiembrie .

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anunţat luni, în deschiderea şedinţei de Guvern, că este aproape de a finaliza reorganizarea Ministerului Muncii.

„Suntem la finalul unui amplu proces de consultare care a inclus opinia sindicatelor şi patronatelor cu privire la organizarea Ministerului Muncii şi protecţiei sociale. Săptămâna viuitoare vă propun să aveţi în vedere includerea în Guvern, cu rugămintea ca ministerele avizatoare să mă sprijine cu puncte de vedere. Suntem în proces de organizare şi la nivelul instituţiilor din coordonare. în foarte scurtă vreme veţi avea o primă informare cu privire la rezultatele acestei evaluări”, a declarat Violeta Alexandru.

În replică, premierul Ludovic Orban i-a sugerat ministrului să îl demită pe Dantes Nicolae Bratu de la conducerea ITM.

 „Poate nu îl mai văd pe şeful ITM pe acolo”, a spus Orban. La rândul său, Violeta Alexandru a răspuns că acesta „este în evaluare”.

Ludovic Orban îi sugerează ministrului Muncii să-l demită pe șeful ITM: „Poate nu îl mai văd pe acolo”

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close