Antena 3 CNN Actualitate Social MAE atenţionare de călătorie pentru Spania. Au fost emise coduri galbene de caniculă, furtuni şi ploi torenţiale

MAE atenţionare de călătorie pentru Spania. Au fost emise coduri galbene de caniculă, furtuni şi ploi torenţiale

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a emis luni o atenționare de călătorie pentru Spania, unde agenția meteorologică a emis mai multe avertizări de caniculă, furtuni și ploi torențiale.

MAE atenţionare de călătorie pentru Spania. Au fost emise coduri galbene de caniculă, furtuni şi ploi torenţiale
Sursa foto: Pixabay.com
de Claudia Popovici    |    19 Iul 2021   •   21:31

Potrivit unui comunicat al MAE, marți este Cod galben de caniculă (până la 39ºC), ploi torențiale (20 mm/h) și furtună în comunitățile Aragon și Catalonia, Cod galben de caniculă (până la 39ºC) în comunitățile Madrid, Castilla La Mancha, Navarra și La Rioja și Cod galben de furtună pentru Comunitatea Valenciană.

Pentru ziua de miercuri, agenția meteorologică a emis o avertizare Cod galben de caniculă (până la 39ºC) în comunitățile Madrid, Andaluzia, Aragon, Castilla y León, Castilla La Mancha, Catalonia, Navarra, La Rioja, Comunitatea Valenciană și Insulele Baleare.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetățenilor români să consulte în permanență informațiile publice și recomandările autorităților spaniole. Atenționarea este adresată românilor care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Regatul Spaniei.

×
Subiecte în articol: MAE atenţionare de călătorie
Parteneri
Marcel Ciolacu amână majorarea salariilor din construcţii
x close