Antena 3 Actualitate Social Magda Vasiliu a dezvăluit că i s-a întâmplat o altă nenorocire: ”Soţul meu...”

Magda Vasiliu a dezvăluit că i s-a întâmplat o altă nenorocire: ”Soţul meu...”

de M.Z.    |    26 Sep 2017   •   17:11
Magda Vasiliu a dezvăluit că i s-a întâmplat o altă nenorocire: ”Soţul meu...”

Se spune că un necaz nu vine singur, iar Magda Vasiliu pare să confirme această zicală. După ce fiul ei a fost diagnosticat cu cancer, o altă problemă a apărut în familia ei.

Ea se află de mai multe luni în Italia, unde fiul ei face tratament, și a povestit acum că i s-a întâmplat o altă nenorocire.

Încă o minune a legislaţiei noastre ni s-a ivit azi în cale. Soţul meu, Cosmin Stoian, şi-a pierdut actele. Toate, aici, în Italia. Procura la ambasadă pentru ca cineva să-i poată obţine CI. Face poză, declară domiciliul, etc. La Bucureşti ni se spune că nu se poate face pentru că nu a fost depus certificatul de căsătorie în original. Acum, noi în Italia nu avem originalul. Ăla e pe undeva prin casă, la Bucureşti. Evident că n-avem cum să ajunge acasă. Cineva să ne spargă uşa şi să caute actul, greu de găsit... Întreb şi eu: Ce soluţii are statul meu pentru mine? Cum mă ajută statul? Nu mă ajută. Ba mai mult, îşi bate iar joc de mine şi de familia mea”, a scris Magda Vasiliu pe Facebook.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close