Antena 3 CNN Actualitate Social Magdalena Şerban vorbeşte, pentru prima dată public, despre crima pe care a comis-o la metrou: Nu am încercat să o ajut

Magdalena Şerban vorbeşte, pentru prima dată public, despre crima pe care a comis-o la metrou: Nu am încercat să o ajut

Magdalena Şerban vorbeşte, pentru prima dată public, despre crima pe care a comis-o la metrou: Nu am încercat să o ajut
12 Sep 2018   •   15:49

Magdalena Şerban, femeia acuzată că a împins două fete în faţa metroului dintre care una a murit, a fost audiată miercuri de către magistraţii Tribunalului Bucureşti.

„În luna decembrie am fost concediată şi mediul meu de trai s-a redus. În zilele în care s-au întâmplat accidentele am căzut moral, îmi căutam de serviciu. Am căutat serviciu la chioşcurile de la metrou în ziua aceea. Am avut o ameţeală şi am avut o gândire negativă. Vreau să se ia în considerare boala mea, am fost internată şi în Spania”, a spus Magdalena Şerban, în faţa magistraţilor Tribunalului Bucureşti.

În privinţa fetei care a murit în urma impactului cu trenul, Magdalena Şerban spune că nu a încercat deloc să o ajute.

„Pe peron, mă uitam la mai multe persoane şi vedeam negru în jurul meu, la fiecare, ce face, să-mi dau seama. A căzut pe şine şi nu se putea ridica de acolo pentru că era înălţimea mare. Doar un bărbat ar fi putut să o scoată de acolo. Când era cazută, striga ca pot să-i iau geanta, moment în care eu am dat cu piciorul în geantă. Fata era cu mâinile întinse, iar geanta era în una din mâinile ei. Nu am încercat să o ajut şi nu am văzut lovitura dată de metrou pentru că am plecat”, a mai spus Magdalena Şerban.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: magdalena serban crima metrou
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close