Antena 3 Actualitate Social Mai mulți români au fost condamnați în Londra la 20 de ani de închisoare. Ce au făcut tinerii

Mai mulți români au fost condamnați în Londra la 20 de ani de închisoare. Ce au făcut tinerii

26 Mai 2018   •   09:10
Mai mulți români au fost condamnați în Londra la 20 de ani de închisoare. Ce au făcut tinerii

Trei bărbaţi şi o femeie cu cetăţenie română care conduceau o reţea de bordeluri din Londra au fost condamnaţi vineri la sentinţe privative de libertate care cumulează 20 de ani.

Georgian Marinescu, 25 de ani, Georgiana Marcovici, 31 de ani, Stefăniţă Miron, 24 de ani, şi Mihai Marin, 23 de ani, au fost găsiţi vinovaţi de implicare în reţeaua care a exploatat sexual femei timp de patru ani, între ianuarie 2013 şi septembrie 2017.

Membrii bandei, care au fost găsiţi vinovaţi miercuri de tribunalul competent din Wood Green, controlau proprietăţi în Ealing, Park Royal, Stanmore, Golders Green, Colindale, Barnet, Hendon şi Watford.

Banii făcuţi din prostituţie ar fi fost trimişi liderului reţelei din România, care în prezent este judecat separat de autorităţile române.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close