Antena 3 CNN Actualitate Social Maia Morgenstern, după ce a fost certată pentru că strânge apa cu mopul din Teatrul Evreiesc: "S-au inundat toate. Am dat o mână de ajutor. E firesc, de aici îmi câştig pâinea"

Maia Morgenstern, după ce a fost certată pentru că strânge apa cu mopul din Teatrul Evreiesc: "S-au inundat toate. Am dat o mână de ajutor. E firesc, de aici îmi câştig pâinea"

Actrița Maia Morgenstern, directorul Teatrului Evreiesc de Stat, a anunţat că mai multe zone din instituţie au fost inundate, după ruperea de nori din Bucureşti. Ea a răspuns câtorva internauţi care văzând-o cu mopul s-au arătat indignaţi de situaţie şi au criticat-o.

Maia Morgenstern, după ce a fost certată pentru că strânge apa cu mopul din Teatrul Evreiesc: "S-au inundat toate. Am dat o mână de ajutor. E firesc, de aici îmi câştig pâinea"
de Claudia Popovici    |    11 Iun 2021   •   22:16

Bucureștiul a fost blocat vineri de ruperea de nori. Mai multe străzi, curți și subsoluri au fost inundate în urma ploii torențiale de vineri din Capitală. S-a circulat cu greutate în numeroase zone. De asemenea, patru copaci au căzut pe carosabil.

Efectele ploilor s-au văzut şi la Teatrul Evreiesc de Stat acolo unde holul, foaierul, balcoanele şi terasele s-au inundat. Anunțul a fost făcut de actrița Maia Morgenstern, directorul instituției, care a postat pe pagina personala imagini care arată cum apa se infiltrează prin tavan. Mai mult, unele cadre o surprind şi pe ea strângând apa cu mopul.

Imaginile au împărțit oamenii în două tabere. Unii s-au arătat impresionați de gestul său, în timp ce alţii au declarat că ar accepta aceste imagini cu o mare actriță strângând apa din teatru cu mopul doar dacă ar fi vorba de o piesă de teatru.

Acestora din urma, Maia Morgenstern le-a răspuns precizând că este şi datoria ei să dea o mână de ajutor atunci când situaţia o cere.

„Hai să vă explic de ce nu e o prostie. Sunt în teatru, la locul de muncă. Am rămas peste program. Au fost infiltrații de apă. S-au inundat toate: holul, foaierul, balcoanele, terasa. Am dat o mână de ajutor. E un lucru normal, firesc. De aici îmi câștig pâinea", a spus actriţa.

 

Gestul firesc i-a impresionat pe cei din prima tabără care şi-au declarat încă o dată respectul pentru actriţă

„E ca și cum ar pune Papa de la Vatican poze săpând în curte  Doamma Maia, din nou sunteți minunată și dați dovadă de o tărie fantastică de caracter, având curajul să postați pozele fără să vă fie jenă, în antiteză cu umanitatea de care dați dovadă, pt că am citit anterior că era inundat teatrul și ați stat și peste program. Tot respectul meu! Felicitări", a spus cineva.

"Sunteti o artista desăvârșita şi un om minunat. Ar trebui să vadă multi un exemplu in ceea ce faceti, dar unde e un singur neuron si ala semi-mort de plictiseala,nu prea poti sa ceri multe! Acestor frustrate care considera anumite munci prea josnice ar trebui doar sa le fie rusine. Nu cred insa ca sunt capabile de asa ceva", a mai spus cineva

„Șeful da exemplu, nu este o rusine, nu se coboară , dimpotrivă când șeful pune mana ridica , o vorba din bătrâni :” ochiul stăpânului îngrasa vita", a mai reamintit cineva.

„In spatele dumneavoastra, o mare actrita, se ascunde un om sensibil si dedicat institutiei pe care o conduceti! Nu ezit sa va spun "felicitari", a mai punctat cineva.

TES Restaurat, ca monument istoric

Publicată de Maia Morgenstern pe Vineri, 11 iunie 2021

×
Subiecte în articol: Maia Morgenstern Teatru Evreiesc
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close