Antena 3 CNN Actualitate Social Mama copiilor abuzați de polițistul pedofil: „Mario mi-a zis: Mami, dacă aveam ceva îi dădeam în cap și fugeam cu Alessia”

Mama copiilor abuzați de polițistul pedofil: „Mario mi-a zis: Mami, dacă aveam ceva îi dădeam în cap și fugeam cu Alessia”

Mama copiilor abuzați de polițistul pedofil: „Mario mi-a zis: Mami, dacă aveam ceva îi dădeam în cap și fugeam cu Alessia”
09 Ian 2018   •   10:18

Mama copiilor abuzați de polițistul pedofil a făcut noi dezvăluiri cutremurătoare despre drama prin care au trecut cei doi copii ai ei. Aceasta a povestit că băiețelul se simte vinovat că nu și-a putut apăra surioara.

„Băiatul e marcat că nu și-a putut apăra sora. Am ajuns la secția de poliție. Mario e mai mămos. Am ajuns în secție și mi-a auzit glasul pe hol și a început să strige și să plângă. Dacă aveam o putere, îl omoram eu. Nu știu cum poți să recurgi la asemnea gest. Mario mi-a zis: „Mami, dacă aveam ceva îi dădeam în cap și fugeam cu Alessia”. Are tendința să fugă, dar după s-a gândit că rămâne ea. I-am învățat să fie unul lângă celălalt. Cea mică este foarte iubită și apreciată pentru ceea ce face. Se simte în centrul atenției, singura fază care a deranjat-o e când i-a băgat mâna în chiloței. Mario a înțeles tot”, a dezvăluit mama copiilor, la emisiunea Wowbiz, de la Kanal D.

 

×
Subiecte în articol: copii pedofil politist mama
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close