x close

Mama unui elev de clasa a 7-a trage un semnal de alarmă: ”Termină orele la ora 15. Cum poate să mănânce la prânz? Copiii noștri muncesc mai mult decât noi!”

de A.M.P    |    06 Oct 2019   •   18:30
Mama unui elev de clasa a 7-a trage un semnal de alarmă: ”Termină orele la ora 15. Cum poate să mănânce la prânz? Copiii noștri muncesc mai mult decât noi!” 482

Mama unui elev de clasa a 7-a, din Ploiești, are un mesaj important pentru oficialii din Educație. Femeia se plânge din cauza programului tot mai încărcat al copilului ei, din această cauză școala devenind un adevărat calvar pentru cei mici.

”Am un copil, la un colegiu din Ploiești, care termină cursurile, în fiecare zi, la ora 15. Cum pot acești copii să servească o masă la pranz? Când mai au timp să facă un sport sau o pregătire? Evident, în afara celor 7 ore de școală, mai au și teme zilnice. Acești copii muncesc mai mult decât noi, adulții. Ce autoritate îi protejează? Dacă pentru salariați există ITM, ce organism îi poate proteja pe ei de faptul că muncesc prea mult într-o zi? Au pauze de doar 10 minute. Nu au timp să mănânce normal sau să meargă la toaletă. Vă rog sa faceți publică situația lor, poate se sesizează cineva!”, a spus mama elevului de a 7-a, potrivit publicației locale observatorulph.ro.
 

Citeşte mai multe despre:

Ploiesti ministerul educatiei
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati